Selskaber

I restauranten kan vi dække op til ca 35 gæster.

Vores intime stuer i giver en helt særlig stemning, der blander sig med indtrykkene fra ”mormors” blomster i vindueskarmene og det direkte udsyn til kunstmuseet.

Dufte, syns- og smagsindtryk går op i en højere enhed og derfor er rammerne perfekte til alle typer af sammenkomster og fester året rundt.

Bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer eller bare en aften, hvor man mødes med venner og bekendte i hyggeligt samvær omkring et veltilberedt måltid.

Giv udenlandske gæster en anderledes dansk restaurantoplevelse.

 

Anmeldelser fra TripAdvisor

“Sublim fødsesldagsmiddag…..”Menu Surprise!””

“Surprise me….!” – det var aftenens tema og udfordringen jeg gav ejeren Allan og køkkenchefen for denne helt særlige fødselsdagsmiddag. Efter at have aftalt budget for aftenens middag for 10 personer var jeg klar til at blive overrasket. Kokken fik frie hænder til at kreere lækkerierer. Det blev til 6 helt igennem sublime retter og skønne vine. Stemningen var hjemlig, hyggelig og maden Babette’s Gæstebud værdigt! Fantastisk. ★★★★★

“Super oplevelse! Også til møder”

Tak for en god oplevelse, super god mad, god betjening og hyggelige omgivelser. Restaurantens mødelokale var en både fin og hyggelig ramme om vores efterfølgende bestyrelsesmøde. Kan varmt anbefales! ★★★★★