Forret 1:

Koldrøget laks med æble/tranebærsalat, dildmayo, sprøde rugflager, krydderurteslør og dildolie. 115 kr

Forret 2

Rosastegt andebryst på spæd rucola med friske hindbær, vagtelæg, hindbærdressing, dertil saltede mandler, toppet med mild og cremet gedeost. 105 kr

Hovedret 2

Stjerneskud

Basilikumpaneret rødspættefileter på ristet brød, med grønlandske rejer, tomatmayo, salat, og hjemmelavet dressing, kold røget laks, grøn asparges og citron. 185 kr.

Hovedret 2

Limousine burger

Serveres med 200 gr limousineoksekød fra lokal opdrætter, med burgerdressing, salat, agurk, ost fra Skodborg Mejeri,  bacon, dertil røget tomatsalsa og syltede løg, serveres med stegte kartofler og chilimayo.185 kr.

Hovedret 3:

Timian og citron marineret unghane på ærterisotto, spæd sommergrønt og hvidvinssauce. 235 kr

Hovedret 4:

Steak med stegte kartofler, grønne bønner, bacon, syltede perleløg, toppet med spæd sommergrønt, dertil kryddersmør med kørvel og chili. 250 kr.

Ostetallerken

3 slags oste fra Skodborg mejeri, med bærmarmelade, æblekompot og sprød sesam kiks.

Dessert:

Koldskålsfromage med friske bær, små makroner, vaniljeis og marengs. 95 kr

Iscocktail: 3 slags hjemmelavet is, med coulis, friske bær og flødeskum, toppet med en sprød twill. 85 kr.

Frokost ændringer: Cæsar salat a la Bedre Byggeskik. med timian og citron marineret unghanebryst, sprød bacon, tomat, crutoner,, cæsardressing, frisk revet parmesan. 128 kr.

Det er i stedet for limousine hakkebøf som vil komme på