Oktober menu 2017 Aftenkort.

Forret 1: Karry/ferskensuppe med grønlandske rejer, yoghurt med chili, dertil ristede kerner  98 kr

Forret 2: Røget kammuslinger med variantion af svampe, dertil syltede løg og sprøde flager. 118 kr

Hovedret 1

Stjerneskud. Basilikumpaneret rødspættefileter på ristet brød, med grønlandske rejer, tomatmayo, salat, og hjemmelavet dressing, kold røget laks, grøn asparges og citron. 185 kr.

Hovedret 2

Limousine burger serveres med 200 gr limousineoksekød fra lokal opdrætter, med burgerdressing, salat, agurk, ost fra Skodborg Mejeri,  bacon, dertil røget tomatsalsa og syltede løg, serveres med stegte kartofler og chilimayo.185 kr.

Hovedret 3:

Braiseret lammeskank, på grov urtemos, bagte rodfrugter og syltede løg, dertil  tyttebærsauce. 218 kr

Hovedret 4:

Oksemørbrad på sauteret kål og æbler, stegte svampe med små løg, bagte beder dertil kartoffelfondant og en brombærsauce. 235 kr.

Ost:

3 oste fra Skodborg mejeri, med tyttebærkompot og pærechutney, dertil sprøde sesamflager og hjemmelavet brød. 118 kr

Dessert.

Variation af solbær og æble. 95 kr

Iscocktail med 3 slags hjemmelavet is, solbærsoulis, flødeskum og knas. 85 kr